Skip to main content

Cum să alegi cel mai bun birou de traduceri din Chisinău

În prezent sunt multe companii ce oferă servicii de traduceri din/în mai multe limbi vorbite. Nu este o sarcină deloc ușoară să alegi un birou cu traducători autorizați și care să ofere servicii profesionale.

Compania Diplom – liderul pe piața autohtonă de traduceri, oferă câteva sfaturi utile:

Este foarte simplu să găsiți online informații despre un birou de traduceri, mai ales că majoritatea agențiilor dețin un website cu informațiile necesare. Deci, înainte de apela la serviciile unui anumit birou, recomandăm să atrageți atenția la recenziile clienților, servicii, postările de pe paginile de socializare, adresa oficiului.

Un birou de traduceri care se respectă nu poate avea prețuri ascunse care ulterior sunt dezvăluite. În pofida acestui fapt,  trebuie de înțeles că costurile variază în funcție de limba tradusă și volumul materialului. În dependență de complexitatea traducerilor, un birou specializat se va asigura că deține un portofoliu complex de limbi, astfel încît să ofere un spectru larg de servicii în domeniul său de activitate.

Dacă doriți atitudine profesională și traduceri calitative, este important să alegeți un birou de traduceri cu personal calificat, deoarece calitatea traducerii este echivalentă cu calificarea personalului.

Un punct major în luarea deciziei de a colabora cu un birou de traduceri este respectarea termenelor limite.

Dacă vă aflați în căutarea unui birou de traduceri serios și orientat spre client, atunci apelați la Diplom.