Skip to main content

CEL MAI BUN BIROU DE TRADUCERI DUPĂ CONFORM NOTORIUM TRADEMARK AWARDS’18

La 30 mai 2018, în incinta Casei Sărbătorii, a avut loc ceremonia de acordare a premiilor “NOTORIUM TRADEMARK AWARDS’18”. Compania Diplom a confirmat încă o dată titlul de cel mai bun Birou de Traduceri din Moldova.

După ce am câștigat cele mai multe puncte, am devenit liderul incontestabil în categoria “Birou de Traduceri”. Diferența de voturi între noi și cel mai apropiat concurent a fost mai mult de 2400 de voturi. Acest premiu înalt și trofeul câștigător au fost pentru noi o confirmare că, în opinia clienților și prietenilor noștri, DIPLOM este în continuare cel mai bun în afacerea sa.


Cu această ocazie, am fost felicitați și de partenerii noștri, directorul proiectului biznes.md, Serghei Gomon:


          Serghei Gomon
       Director biznes.md

”Compania Diplom lucrează în mod mereu pentru clienții săi, voi continuați să creșteți și să vă dezvoltați. Compania voastră se concentrează pe succes, prin urmare, toate acțiunile voastre susțin reputația de lider în categoria Birou de Traduceri. Voi depuneți toate eforturile îmbunătățind în mod constant calificarea angajaților și calitatea serviciilor furnizate. Echipa voastră înțelege că perfecțiunea nu are nicio limită. Dar, cu toate acestea, voi tindeți anume spre aceasta – perfecțiunea oricărui detaliul în lucrul vostru, deoarece știți că nu există detalii nesemnificative în afaceri. Faptul că clienții voștri au pus DIPLOM în rang de lider este cu siguranță plăcut, dar în același timp căpătați și obligații multe, ceea ce, prin urmare, vă stimulează creșterea și dezvoltarea ulterioară.
Felicit toată echipa Diplom. Văr doresc noroc și să atingeți toate obiectivele. Mergeți doar înainte.”