Skip to main content

Legalizarea documentelor

Legalizarea și traducerile juridice – efectuate în conformitate cu toate cerințele legislației!

Traducerile de natură juridică sunt printre cele mai complexe, deoarece sunt încărcate cu termeni specializați. În plus, traducerile juridice poartă o responsabilitate legislativă specială, deoarece distorsionarea unui termen sau a sensului poate duce la interpretarea greșită a documentului și la consecințe imprevizibile.

Care este semnificația legalizării?

Forța juridică a traducerilor este, de asemenea, caracterizată de conceptul de legalizare, care reprezintă un proces prin care documentele dobândesc caracter legal. În multe cazuri, un document oficial, în plus față de traducerea obișnuită, chiar și complexă și specializată, necesită ceea ce se numește legalizare, adică aprobarea juridică.

În biroul nostru, sarcina unei traduceri juridice precise de orice nivel de dificultate și a legalizării ulterioareeste rezolvată la cel mai înalt nivel de calitate din punct de vedere legislativ și de exprimare. Documentele legalizate dobândesc forță legală în orice țară. De asemenea, există state cu care Republica Moldova are acorduri internaționale speciale, care nu necesită o legalizare suplimentară a traducerii juridice.

Tipuri de legalizare

Practica cooperării internaționale a format anumite tipuri de legalizare care pot fi necesare pentru documentele moldovenești:

  • apostilă;
  • traducere notarială obișnuită;
  • legalizare consulară;
  • Dichiarazione di valore;
  • legalizare a documentelor legate de educație;
  • nostrificare;
  • legalizare a înregistrărilor de acte de stare civilă diverse.

În biroul nostru, efectuăm toate tipurile de legalizare și vă ajutăm să alegeți varianta optimă pentru documentul dumneavoastră!

3 motive să ne abordați pentru traducerea și legalizarea documentelor juridice:

  1. Motivul 1: Nivelul înalt al traducătorilor noștri certificați asigură toate cerințele necesare pentru calitatea traducerii juridice de orice nivel de dificultate. Toți traducătorii biroului nostru au trecut printr-o certificare specială la Ministerul Justiției.
  2. Motivul 2: Responsabilitatea traducătorilor noștri pentru corectitudinea tuturor termenilor și sensului traducerii juridice implică respectarea strictă a literii legii și obligații suplimentare pentru fiecare dintre ei. Experiența și calificările lor sunt garanții suplimentare ale calității muncii lor.
  3. Motivul 3: Confortul colaborării cu biroul nostru este apreciat de toți clienții noștri. Birourile noastre de primire a comenzilor pot fi găsite în diferite zone ale Chișinăului și ale orașelor Republicii. Comanda finalizată poate fi obținută și în oricare dintre birourile noastre din teritoriul Moldovei. Oferim posibilitatea de a plăti comanda cu diverse forme de plată, având în vedere interesele clienților.

Problema legalizării documentelor și a traducerii juridice încetează să mai fie o problemă atunci când se ocupă de ea angajații noștri! Puteți să contactați la numărul de telefon: +373 (79) 79-11-00.

Pentru a comanda legalizarea documentelor, vă rugăm să apelați la numărul de telefon: +373 (79) 79-11-00.