Skip to main content

Confirmarea documentelor de educație

Confirmarea documentelor de educație emise de instituțiile de învățământ din Republica Moldova și/sau de Ministerul Educației, Ministerul Sănătății

Cetățenii Republicii Moldova care călătoresc în străinătate în scopuri academice sau profesionale trebuie să-și confirme autenticitatea documentelor de educație. Confirmarea autenticității documentului este o procedură prin care organul moldovean corespunzător emite un document oficial.

Confirmarea autenticității documentelor de educație se realizează pentru prevenirea utilizării documentelor false în scopul evitării consecințelor legale. Înainte de a începe procedura de confirmare a autenticității și traducere a documentelor de educație, este necesar să verificați la instituția de învățământ, la ambasadă sau consulatul țării destinației condițiile în care trebuie recunoscute diplomele. În biroul nostru de traduceri DIPLOM, vă oferim servicii în obținerea confirmării autenticității documentelor de educație pentru:

  • gimnazii, școli generale, licee;
  • absolvenții învățământului gimnazial (9 clase), învățământului general mediu (11 clase), învățământului liceal (12 clase);
  • absolvenții instituțiilor de învățământ superior, postuniversitare și specializate;
  • Ministerul Educației;
  • Ministerul Sănătății.

Vom realiza traducerea notarială a documentului de educație și a confirmării acestuia, vom aplica apostile sau ștampile de legalizare consulară în termenele corespunzătoare.

Pentru a comanda confirmarea documentelor educaționale, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon:  +373 (79) 79-11-00.