Skip to main content

Traducere urgentă

Dacă apare nevoia de a face o traducere urgentă a documentelor, cea mai bună opțiune este să vă adresați biroului de traduceri Diplom.

Traducerea urgentă a documentelor - calitativ și fără probleme!

Ritmul dinamic al vieții moderne și apariția situațiilor "nespecificate" pot crea o stare de rigiditate, când pare că problema nu are soluție. Dacă problema este legată de necesitatea unei traduceri urgente a documentelor, atunci aceasta poate fi rezolvată rapid de către specialiștii din biroul specializat DIPLOM.

Serviciul nostru de urgență presupune realizarea traducerii documentelor în cel mai scurt timp posibil, independent de limbă și nivelul de dificultate al textului. Schema bine stabilită de realizare a comenzilor pentru traducerea urgentă a documentelor include:

  1. Contactarea rapidă a clientului cu biroul - prin intermediul formularului de comandă online, prin e-mail, telefonic sau personal, în filialele din Chișinău sau din alte orașe;
  2. Acordarea cu managerul a tuturor detaliilor privind realizarea și plata comenzii;
  3. Plata comenzii;
  4. Furnizarea clientului a traducerii urgente a documentelor și a serviciilor suplimentare necesare, cum ar fi legalizarea notarială a documentului.

În funcție de perechea de limbi și volumul total al textului, timpul de executare a traducerii urgente a documentelor poate varia de la 2-3 ore (pentru limbi comune și volume mici) până la 2-3 zile în cazuri mai complexe. Echipa bine sudată și competentă de traducători cu înaltă calificare ne permite să realizăm în regim de urgență chiar și traducerea unor volume mari de text. În astfel de cazuri, se formează o echipă condusă de un editor, care este responsabil pentru varianta finală a traducerii. În orice caz, clientul primește în termenul stabilit o traducere de calitate „cheie în mână”, conform tuturor cerințelor declarate.

Alegându-ne pe noi, faceți alegerea corectă!